понедељак, 13. јануар 2014.

JOYETECH

JOYETECH E-Cigarette
E-ROLL / E-Cab / EGO-C 650mah

Joyetech elektronske cigarete - ukoliko ste do sada posećivali forume i razmenjivali iskustva sa starim korisnicima e-cigarete sigurno ste čuli za kvalitet i prestižan dizajn JOYETECH E-CIGARETTE TRI NOVA i sjajna modela Vam ovom prilikom predstavljamo u ponudi
E-CAB joyetech 2013
E-CAB JOYETECH je sjajna nova e-cigareta dizajnirana kao mini verzija EGO-C modela. Uz maksimalne performanse sa baterijama od 360mah i promenjivim setom glava kao kod EGO-C modela.
Ovaj set sadrži
- 2 x baterija
- 1 x telo cigarete
- 2 x promenjiva glava atomizera
- 2 x tank (filter)
- 1x komplet punjača
+ 10ml TEČNOSTI NA POKOLON
CENA - 4920 Din. elektronske cigarete

E-ROLL JOYETECH
E-ROLL JOYETECH je mini model sa automatskom baterijom i tank sistemom sa promenjivim glavama atomizera. Sjajno dizajniran sa praktičnom kutijom za nošenje koja podseća na iPhone kutija ujedno ima i mogućnost da dopunjava cigaretu pa je pored toga što je jako lepo zamišljen model i vrlo praktičan za sve ljubitelje klasične veličine cigarete.
Ovaj set sadrži
- 2 x baterija
- 1 x glava atomizera
- 2 x promenjiva glava atomizera
- 2 x tank (filter)
- 1x komplet punjača + KUTIJA za punjenje i nošenje
+ 10ml TEČNOSTI NA POKOLON
CENA - 6840 Din. elektronske cigarete
joyetech e-roll cigarett

EGO-C JOYETECH SET / EGO-C
EGO-C joyetech
EGO-C JOYETECH BLACK SET
EGO-C JOYETECH SET je DOUBLE set sa dve kompletne e-cigarete sa baterijama kapaciteta 650mah.
Jedan je od najprodavanijih kompleta iz joyetech ponude. Sistem sa lako izmenjivim glavama grejača i tankovima kapaciteta do 1.3ml tečnosti
Ukoliko ovaj komplet poručite samo za sebe imaćete rezevnu bateriju i čak 5 glava atomizera koje nećete morati da zamenite poprilično dugo. Ovaj komplet Vam omogućava bar šestomesečnu autonomiju za korišćenje, ostaje da samo kupujete e-tečnosti. Ipak vam uz ovaj model savetujemo da poručite i T2 Atomizer koji košta 660din ukoliko volite da imate veći kapacitet za tečnost 2.4ml staje u T2 i atomizer daje bogatiju paru u odnosu na standardni ego-c atomizer.

Ovaj set sadrži
- 2 x baterija (dve crne ili dve srebrne)
- 2 x glava atomizera
- 5 x promenjiva glava atomizera
- 3 x tank (filter)
- 1x komplet punjača
+ 10ml TEČNOSTI NA POKOLON
CENA - 8800 Din. elektronske cigarete
Ono što kod svih modela koji imaju ego-c glavu preporučujemo je da povlačite lagano da tečnost stigne da ispari na atomizeru kao i da tankove ne držite ispod 1/3. Sve bolje funkcioniše ukoliko poslušate savet.

NAPOMINJEMO DA SU SVI MODELI ISKLJUČIVO ORIGINAL JOYETECH CIGARETE sa fabričkim logoom i fabričkim pakovanjem!


joyetech logo, joyetech e-cigarette

1 коментар:

  1. I believe uwell valyrian atomizer is one powerful vape sub ohm tank, that produces more vapor than you'll ever need. On the other hand, it is quite a simple product as well, really easy to use. To sum it up, uwell valyrian coil works great and lasts for a long time. Definitely our #1 pick and we vape it all the time.

    ОдговориИзбриши